Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 4i domu s 1 800 m2 pozemkom v blízkosti centra Mosonmagyaróvár

Interné ID: 3013
Ulica: Mosonmagyaróvár
Obec: Mosonmagyaróvár
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
318 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj úplne zrekonštruovaný tehlový rodinný dom, ktorý sa nachádza v blízkosti centra mesta Mosonmagyaróvár. Z pôvodnej nehnuteľnosti zostali iba nosné steny a nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2023. Pozemok má rozlohu 1 800 m2, zatiaľ čo užitočná plocha domu je 125 m2. Dispozičné riešenie: predsieň, priestranná kuchyňa s jedálňou (28 m2), veľká obývačka (25 m2), detská izba s vlastním šatníkom, spálňa s vlastním šatníkom, hosťovská izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC, a samostatné WC. Plastové okná sú so sieťkami, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s podlahovým kúrením, predpríprava na klimatizáciu. 

Z kuchyne sa môžeme dostať priamo na 35 m2 krytú terasu s výhľadom na dvor. Dom je čiastočne podpivničený, s rozlohou 60 m2. Na dvore sa nachádza aj 40 m2 garáž s montážnou jamou a dielňa.

Dom je k dispozícii po dohode s majiteľom. Cena je 318 000 € vrátane provízie RK.

Okolie: Mosonmagyaróvár sa nachádza 30 km od Bratislavy, autom cesta trvá pol hodinu bez zbytočného státia v zápchach z hlavných ťahov. V meste sa nachádza plnohodnotná občianska vybavenosť so školami, škôlkami, poštou, obchodmi.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1800 m2
Úžitková plocha:
125 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Celková plocha:
125 m2
Terasa plocha:
13.7 m2
Pivnica plocha:
60 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Esztergályos

Ing. Silvia Esztergályos

maklér


  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti