Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 2i bytu v pasívnom bytovom dome, obec Hegyeshalom

Interné ID: 3011
Ulica: Hegyeshalom
Obec: Hegyeshalom
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
103 600 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj podkrovný byt v obci Hegyeshalom. Byt sa nachádza na 2. poschodí v pasívnom bytovom dome postavenom v roku 2015. Podlahová plocha bytu je 52,50 m2, úžitková plocha 40 m2. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, predsieň, obývaciu izbu 23,30 m2 (úžitková 17,15 m2), kuchyňu, izbu 15 m2 (úžitková 8 m2), kúpeľňu s vaňou, samostatné WC. Budova je vykurovaná a vetraná automatickým rekuperačným systémom prostredníctvom tepelného čerpadla. Tehlový bytový dom má uzavretý dvor s automatickou bránou. K bytu patrí jedno parkovacie miesto na dvore. Na uskladnenie vecí slúži spoločný skladový priestor v bytovom dome.

Okolie: Hegyeshalom má cca. 4.000 obyvateľov, nachádza sa na výbornom mieste vedľa rakúskych hraníc s napojením na diaľnicu. Kúpeľné mesto Mosonmagyaróvár je vzdialené len 10 km. Okolie poskytuje množstvo príležitostí na rekreáciu a iné oddychové aktivity. 

Byt je k dispozícii po dohode s majiteľom. Cena je 39 900 000 HUF vrátane provízie RK. Cena 103 600 € je orientačná, prepočítaná kurzom 1 EUR = 385 HUF. 

 


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
40 m2
Zastavaná plocha:
52.5 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Rok výstavby:
2015
Pozícia:
podkrovie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Esztergályos

Ing. Silvia Esztergályos

maklér


  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti