Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 2i byt, novostavba, Mosonmagyaróvár

Interné ID: 3012
Ulica: Mosonmagyaróvár
Obec: Mosonmagyaróvár
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
111 400 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2izbový byt v obci Mosonmagyaróvár. Byt sa nachádza na 2. poschodí v novostavbe postavenom v roku 2017. Úžitková plocha bytu je 43 m2. Dispozícia bytu zahŕňa predsieň, obývaciu izbu spojenú s kuchyňu, spálňu, kúpeľňu so sprchovacím kútom, samostatné WC. Z obývačky je prístup na 5 m2 balkón, v spálni je francúzske okno. Vykurovanie bytu zabezpečuje plynový kotol, v miestnostiach sú radiátory. V obývačke je klimatizácia.

K bytu patrí jedno parkovacie miesto na dvore. Tehlový bytový dom má uzavretý dvor s automatickou bránou a je monitorovaný kamerovým systémom. Bytový dom sa nachádza v blízkosti nákupného centra.

Okolie: Mosonmagyaróvár sa nachádza 30 km od Bratislavy, autom cesta trvá pol hodinu bez zbytočného státia v zápchach z hlavných ťahov. V meste sa nachádza plnohodnotná občianska vybavenosť so školami, škôlkami, poštou, obchodmi.

Byt je k dispozícii po dohode s majiteľom. Cena je 42 900 000 HUF vrátane provízie RK. Cena 111 400 € je orientačná, prepočítaná kurzom 1 EUR = 385 HUF. 
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
43 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Rok výstavby:
2017
Poschodie:
2
Plocha balkóna:
4 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Esztergályos

Ing. Silvia Esztergályos

maklér


  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti